Zelftest

117989Introductie
Deze test geeft je in korte tijd veel informatie over jezelf. De informatie is weliswaar niet compleet en ook niet typisch christelijk. Toch bied ik je deze test graag aan, omdat blijkt dat de test voor zowel christenen als niet-christenen inzicht geeft. Inzicht in je persoonlijke manier van denken en handelen: waar ben je goed in en wat vind je moeilijk? Ik heb er bewust voor gekozen om de christelijke waarden en andere aspecten van je geloof niet in de test te verwerken. Ik vind het passender om die onderwerpen persoonlijk met je te bespreken, als je dat zou willen. Het draait in deze test om de vraag: “Hoe ga je om met mensen en situaties?” De test is overigens gebaseerd op Amerikaans onderzoek en publicaties.

Opzet van de test
De test werkt als volgt. Je leest 12 korte omschrijvingen door en bij elke omschrijving geef je aan in hoeverre de omschrijving voor jou klopt. Bijvoorbeeld: “klopt voor 0%”, “klopt voor 100%” of ergens daar tussenin. Met de keuzebalk onder de omschrijving kun je heel precies het gewenste percentage aangeven.
Spelregel: scoor voor elke omschrijving een ander percentage. Je mag elke score namelijk hooguit 2 keer gebruiken.
Nadat je alle 12 vragen hebt beantwoord, kun je de antwoorden verzenden. Je ontvangt van mij direct de uitslag in je mailbox.

Wil je de uitslag van de test doorspreken met een ervaren coach, stuur dan de e-mail met de uitslag naar mij terug onder vermelding van “test doorspreken”. Ik neem dan contact met je op voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Start zelftest